Lux Expressi liinimuudatused alates 1. detsembrist

Lux Expressi liinidel toimub alates neljapäevast, 1. detsembrist mitmeid liinimuudatusi, millest tähelepanuväärseim on see, et laupäeviti lisandub Tallinn-Tartu liinile kummaski suunas kaks uut väljumist – Tallinnast Tartusse kl 9.30 ja 14.30 ning Tartust Tallinna kl 10.30. ja 14.30.

„Selle muudatusega tekib kummaski suunas täiendavad 112 istekohta, mis loovad liikumiste planeerimisel täiendavat paindlikkust ning annavad võimaluse reisijal liikuda sihtpunkti siis, kui see talle kõige enam sobib,“ ütles Lux Expressi Eesti ärijuht Ingmar Roos

Tartuga on seotud veel teinegi liinimuudatus – alates neljapäevast on tartlastel võimalik Riiga sõita kaks korda päevas – lisaks hommikusele väljumisele lisandub ka õhtune reis väljumisajaga kl 17.05.

Lisaks eelpool nimetatud liinimuudatustele lisandub reise ka Tallinn-Pärnu liinile. Pärnu-Tallinn liinil hakkavad alates 1. detsembrist 15.00 Pärnu-Tallinn ja 17.30 Tallinn-Pärnu reis senise reedele, laupäevale ja pühapäevale olema käigus täiendavalt ka neljapäeviti. 

Talvehooajaks muutub ka Tallinn-Haapsalu sõiduplaan, mis tähendab, et alates 1. detsembrist väljuvad kl 15.15 Tallinn-Haapsalu ning  kl 17.40 Haapsalu-Tallinn vaid reedeti ja pühapäeviti.

Lux Expressiga reisides kehtivad järgmised soodustused: eakad al 60 a -40%, laps kuni 16 a -40%, noor kuni 26 a -26%, eelkooliealised lapsed, puudega kuni 16-aastased lapsed, sügava puudega 16-aastased ja vanemad isikud ning raske või sügava nägemispuudega isikud ning tema saatja sõidavad tasuta.

Heida pilk peale ka Lux Expressi püsikampaaniatele: