Tartu Tudengipäevadel kuulutati välja Lux Expressi Tudengiralli võitja

14. - 30. aprillil toimuval Tudengirallil reisisid neli kaheliikmelist tiimi Lux Expressi sihtkohtadesse ja täitsid vahvaid ülesandeid. Võitja tiim sai 1000€ reisistipendiumi!

Lux Express korraldas esimest aastat Tudengirallit, kus võistlejaid hinnati nii ülesannete sooritamise kui ka sisuloomise eest. Rahvas sai hääletada ka oma lemmiku tiimi poolt ning kasutada tiimide personaalseid sooduskoode. Tiimid kajastasid oma tegevusi oma Instargami kontodel. Tudengiralli finaalüritus toimus 30. aprill Tartu Tudengipäevade raames toimuval Kärurallil. 

Peaauhinna ehk 1000€ reisistipendiumi viis koju tiim Kehakultuursed tudengid!

Kehakultuursed tudengid

Tiimiliikmed: Erko-Hendrik ja Markus

Instagram: @kehakultuursedtudengid

Punktid: 775

Tudengiralli kõige sportlikum tiim Tallinna Ülikoolist. Juba nende kandideerimise videost teadsime, et see tiim annab endast maksimumi ja me ei pidanud pettuma.  Sellel tiimil leidus jaksu, et külastada kõiki välja pakutud sihtkohti kogudes sellega ka kõige rohkem punkte. Need noormehed olid lausa nii pühendunud, et tegid ka oma eksamit Narvas reisil olles. Neid sportlikke noormehi nägime tegemas vahvaid trikke Fra Mare spaas, Viljandi discgolfi rajal kui ka Türil muru niites. See tiim ei olnud osav ainult spordis vaid ka kaameratöös, igast sihtkohast tegid nad super kokkuvõtted ning hulganisti vahvaid videoid, mida kõike saab järgi vaadata nende Instagrami lehelt @kehakultuursedtudengid!

Yhikainglid

Tiimiliikmed: Kadi ja Lisette 

Instagram: @yhikainglid

Punktid: 520

Kõige kultuursem tiim Viljandi kultuuriakadeemiast. Nende seikluste vaatamise tegi vahvaks just neist pakatav elavus ja rõõmsameelsus. Kadi leidis imekauneid kohti Jõhvis ja Viljandis, kus pillimängu jäädvustada. Ei olnud linna, kus Lisette spagaati ei teinud. Ja Kuressaares ö tähe saatel tehtud rahvatantsusammud ning Lisette mamma pannkoogid kutsusid saarele puhkama! See tiim oli tudengiralli reelide ja meemide tegemise meister. Nende tehtud Viljandi reel on kogunud lausa üle 1000 vaatamise! Yhikainglid võitsid ülekaalukalt ka rahvahääletuse ning olid kõige mõjukamad influencerid – nendele antud promokoodi kasutas kõige enam inimesi!

Team Brook

Tiimiliikmed: Eva ja Niklas

Instagram: @brookthebroccoli

Punktid: 495

Laulu „All Stars“ taktis marssiv Erasmuse tudengite tiim Eesti Maaülikoolist, kes reisis Tudengirallil koos oma maskotiga Brook the Boccoli. See tiim lõbustas meid oma geniaalsete brokkoli sõnamängudega ja nende Axtonias tehtud kirveviske sünkroonsus võiks kandideerida lausa Guinnessi rekordite raamatusse. Kuigi see tiim ei räägi eesti keelt, siis leidsid nad ikka üles Parnova Loodusmajas kolm A-d - astronaut, ananass ja ahven. Haapsalu Linnuses kehastusid nad ka vaprateks sõduriteks ja Türi Elamuspargis sai neil läbi raskuste ja rohke naeru läbitud uus seiklusrada. Lisaks oma huumorisoonele jäi see tiim ka silma oma erilise kaameraoskuse poolest, millega nad teenisid ka stiilipunkte.

Brave Travellers

Tiimiliikmed: Asil ja Muharrem

Instagram: @bravetravellersteam

Punktid: 205

Reisihimulised Erasmuse tudengid Tartu Ülikoolist, kes kandideerisid Tudengirallile, et tutvuda Eesti väikelinnade ja loodusega. Nagu ka tiimi nimi „Brave Travellers“ ütleb, siis julge on see tiim oli tõesti – ronisid Viljandi lossivaremetel, sõitsid Tallinnas T1 vaaterattal ja pidasid duelli Proto Avastustehases. 

 

Tudengiralli tuleb taas 2023. aasta kevadel! Jälgi meid sotsiaalmeedias, et saada esimesena teada, kui registreerimine Lux Expressi Tudengirallile avatakse.