Tallinna Hambakliinik ja Lux Express parandavad ligipääsetavust hambaravile

Koostöös Lux Expressiga hakkab Tallinna Hambakliinik pakkuma pealinna arsti juurde reisivatele inimestele 40% soodsamaid bussipileteid.

Tallinna Hambakliiniku juhatuse esimehe Maksim Volkovi sõnul on väljaspool Tallinna elavatele inimestele esmaspäevast, 28. juunist Lux Expressi bussides jõustuva soodustuse eesmärk muuta ravi kättesaadavus patsientide jaoks lihtsamaks ja mugavamaks. “Fakt, et paljud inimesed on sõitnud teise Eesti otsa end vaktsineerima, kinnitab, et inimesed on nõus teisest Eesti linnast Tallinna sõitma, et ka oma hammaste eest hoolt kanda. Veelgi enam, kuna me ravime patsiente ka nädalavahetustel, siis soodsam võimalus arsti juurde reisida muudab kvaliteetse hambaravi kindlasti paljudele kättesaadavamaks," lisas Volkov.

Tallinna Hambakliiniku 40% sooduskood kehtib ainult patsientidele, kes sõidavad arsti juurde väljastpoolt pealinna. Koodi saab esialgu üksnes raviasutuse registratuurist kliinikus või telefoni teel arsti vastuvõtule aega kokku leppides. Lux Expressi bussile nii ühe suuna kui edasi-tagasi pileti ostmiseks saab koodi kasutada ainult luxexpress.eu lehel.

Lux Expressi tegevjuhi Ingmar Roosi sõnul on graafikud tänaseks juba nii piisavalt tihedad, et inimesed saavad mugavalt reisida neile parimal sobival ajal, mitte siis, kui selleks on võimalus. “Lisaks mugavale bussireisile aitame omalt poolt kaasa, et Tallinna jõudes saaksid reisijad bussijaamast mõnusalt Tõnismäe kliinikusse sõita. Nimelt pakume juuni algusest kõikidele meie klientidele uut võimalust reisida bussis koos oma jalgrattaga,” lausus Roos.

Jalgrattapileti saab ette broneerida ainult luxexpress.eu lehelt, kui reisija on ostnud tavapileti. Broneeritud rattapilet annab kindlustunde, et tema kaherattaline samuti bussi peale mahub. Kuna busside pagasiruumide suurus on siiski piiratud, saab igale reisile broneerida kuni viis jalgratta kohta. Lisaks on igas bussis ka jalgrattaümbrised, et kaitsta nii kaherattalist kui ka muud pagasit.