luxexpress, site logo

Tallinn-Peterburi liinile naaseb üks Euroopa parimaid busse

5 min

Lux Express suurendab väljumiste arvu Tallinna ja Peterburi vahel. Alates 2. novembrist hakkab liini teenindama ka Lux Expressi Lounge buss, mis tegi oma viimase reisi Tallinna ja Peterburi vahel 16. märtsil 2020. aastal. Reisi teenindab Euroopa üks parimaid turismibusse - Scania Irizar i8, mis on võitnud rahvusvahelise konkursi Best Coach of the Year.

Lux Express Lounge’i öised väljumised Tallinnast - teisipäeval, neljapäeval ja laupäeval kell 23.00. Peterburist hakkavad bussid sõitma päevasel ajal - kolmapäeval, reedel ja pühapäeval kell 13:15. Reisi aeg on umbes 7 tundi. Tallinnast Peterburi suunal peatuvad bussid ka Mustakivi peatuses ning Narva busijaamas. Peterburist väljuvad bussid peatuvad enne Tallinna bussijaama veel Narvas, Sillamäel, Jõhvis ja Mustakivi peatuses.

Lux Expressi Lounge bussis on 45 istekohta. Neist 15 asuvad eraldi mugavas lounge tsoonis, kus istmed on paigutatud 2+1 põhimõttel (igas reas 2 ühel ning 1 teisel pool vahekäiku). Kõik lounge’is asuvad nahkistmed on varustatud jalatugede, eraldi pistikupesade ja USB-laadijatega.

„Pärast Lux Expressi reiside taastamist Tallinna ja Peterburi vahel küsisid paljud meie kliendid, millal Lounge liinile naaseb. Lounge bussid on mõeldud ärireisijatele, kellel on lubatud reisida Eestisse ja Venemaale, aga ka neile, kes pööravad suurt tähelepanu privaatsusele ja mugavusele,” ütleb Lux Expressi rahvusvahelise äri juht Rait Remmel. „Euroopas haldab meie ettevõte üsna laia Lux Express Lounge'i võrku. Seetõttu saavad Peterburi elanikud, kui on alust piiri ületamiseks, sõita nende bussidega Peterburist koos ümberistumisega Tallinnast Tartusse, Pärnusse, Riiga, Vilniusesse ja isegi Varssavisse,“ lisas Remmel.

Lounge'i busside naasmine Tallinn-Peterburi liinile suurendab Lux Expressi väljumiste arvu linnade vahel 40-le nädalas. Alates selle liini tegevuse jätkamisest suve alguses on ettevõte teenindanud juba üle 540 reisi. Lux Express loodab aasta lõpuks Lounge'i bussides vedada üle 1200 reisija.

Reisidel kehtivad tavapärased Lux Expressi soodustused.

Lux Express tuletab meelde, et kehtivate piirangute tõttu peab Venemaale reisimine olema põhjendatud. Turismi eesmärkidel reisimine on endiselt keelatud.