Tallinn-Tartu „Täistunni Ekspressi“ juubelipakkumine

Osta kuni 5. juulini kodulehelt või mobiiliäpist pilet mistahes juulis toimuvale Tallinn-Tartu või Tartu-Tallinn reisile hinnaga kõigest 5 €.

Osta pilet siit


Eesti ühe legendaarseima ekspressliini nr 724 käivitamisest möödub 1. juulil juba poolsada aastat. Just sellest bussiliinist on viimase paarikümne aasta jooksul kasvanud välja igale Eesti bussireisijale tuttav Tallinn-Tartu „Täistunni Ekspress“. Aastad on juubeliikka jõunud bussiliini kaunistanud, sest „Täistunni Ekspressiga“ sõitmine on aasta-aastalt muutunud aina mugavamaks ning nauditavamaks. Täna kasutab Lux Express Tallinn-Tartu „Täistunni Ekspressi“ teenindamiseks enda bussipargi lipulaevasid – mugavusklassiga reisibusse Irizar I8, mis on võitnud Euroopa Aasta Reisibussi auhinna. Sünnipäevakuu saabumise puhul lisab Lux Express liinile ka täiendavaid väljumisi ning alates 1. juulist saab iga päev täistundidel sõita nii Tallinnast-Tartusse kui ka Tartust-Tallinnasse lausa 16 korda päevas. Koos pooltundidel toimuvate täiendavate väljumiste ning nädalalõppudel teenindatavate reisidega pakub Lux Express pealinna ning Emajõe Ateena vahel iga päev mõlemal suunal 20 bussiühendust ning reedeti ja pühapäeviti lisaks veel 6 väljumist.

„Täistunni Ekspressi“ juubeli puhul pakub Lux Express kuni 5. juulini kõikidele juulis toimuvatele Tallinn-Tartu ja Tartu-Tallinn reisidele pileteid supersoodsa hinnaga 5 eurot.

Juubeli erihinnaga piletid on saadaval ainult luxexpress.eu lehel ning Lux Expressi mobiilirakenduses, mille saad alla laadida nii iPhone kui ka Android telefonile. Enda reisiplaanide muutumise korral saad samades müügikanalites enda piletit ka väga lihtsasti muuta varasemale või hilisemale reisile.
 

Kampaania tingimused:

  • Kampaaniapileteid on võimalik osta ajavahemikul 1-5 juuli kõikidele 2021. aasta juuli toimuvatele Tallinn-Tartu reisidele.
  • Kampaaniapiletid on müügil ainult luxexpress.eu veebikaupluses ja Lux Expressi mobiilirakenduses.
  • Kampaaniahinnaga piletitele ei rakendu täiendavalt muud Lux Expressi soodustused (näit. eaka või noore soodustus).
  • Kampaaniapiletid ei ole tagastatavad.
  • Kampaaniapileti reisi kuupäeva on võimalik muuta. Pileti muutmisel peale 5. juulit tuleb tasuda täispileti ja kampaaniapileti hinna vahe.
  • Kampaaniahind 5 eurot kehtib ainult Lux Expressi Standardklassi istmetele.
     

Osta pilet siit


Pildigalerii „Täistunni Ekspressi“ ajaloost ja tänapäevast:

1973
2009
2013
2021