luxexpress, site logo

Lux Express laiendab noortesoodustust, tihendab liinivõrku ja loob tasuta jalgrattapileti

5 min

Lux Express tutvustab jalgrattapiletit, millega on alati garanteeritud koht reisija jalgrattale.

Lux Express pakub alates tänasest kõigile kuni 26-aastastele noortele 26% soodustust nii siseriiklikel kui rahvusvahelistel liinidel, lisab uusi väljumisi Tartu-Narva, Tallinn-Haapsalu, Tallinn-Pärnu ja Tallinn-Kuressaare suundadele ning toob turule uue jalgrattapileti, millega on bussis alati garanteeritud koht reisija jalgrattale. 

Lux Expressi tegevjuhi Ingmar Roosi sõnul on uuendused ja lisaväljumised bussifirma panus, et kohe algaval suvehooajal elavdada siseturismi ning julgustada noori ja kõiki teisi linnade vahel liikuma mugavate bussidega.     

"Universaalsema soodustusega kuni 26-aastastele, soovime linnadevahelise reisimise teha noortele kättesaadavamaks nii Eestis kui ka mujal, kus meie bussid sõidavad. Lisaks toome järgmisel nädalal uue teenusena turule jalgrattapileti, mis on reisijale tasuta ja kindlustab, et tema kaherattaline kaaslane mahub kindlalt bussi peale. Võimalus pingevabalt rattaga reisida avardab loodetavasti ka siseturismi võimalusi eestimaalaste jaoks, sest nüüd saab ka väiksematesse kohtadesse mugavalt ette võtta päevaseid avastusretki. Kuna busside pagasiruumide suurus on siiski piiratud, saab igale reisile broneerida kuni viis jalgrattakohta. Lisaks on igas bussis olemas ka jalgrattaümbrised, et kaitsta nii kaherattalist kui ka muud pagasit," lisas Roos.  

Uut jalgrattapiletit saab soetada ainult luxexpress.eu lehelt. 

Lux Express tihendab suve alguse puhul ka sõidugraafikut nelja Eesti linna vahel. "Laiem valik väljumisi tagab reisijatele paindlikkuse, et neil saaksid reisida mugavalt ja neile parimal sobival ajal, mitte siis kui selleks on võimalus,” ütles Roos ja lisas, et reisinõudlust jälgitakse igapäevaselt ja selgeks sooviks on esimesel võimalusel tihendada sõidugraafikut veelgi. 

Alates 1. juunist lisanduvad väljumised: 

15:15 Tallinn →  Haapsalu 16:55
17:30 Haapsalu → Tallinn 19:15 

 16:30 Tallinn →  Kuressaare 20:20 
10:40 Kuressaare → Tallinn 14:30  

12:00 Tartu → Narva 14:35 
16:30 Narva → Tartu 19:30  

9:30 Tallinn → Pärnu 11:20 
16:00 Tallinn → Pärnu 17:50  

15:00 Pärnu → Tallinn 16:50 
16:15 Pärnu → Tallinn 18:05