luxexpress, site logo

Narva-Tallinn liinil uued väljumised ja peatused

Lux Express kutsub kõiki eeloleval laupäeval, 8. augustil Narvasse Fama Keskuse ette, et anda avalöök Lux Expressi uue Tallinn-Narva suunalise liinivõrgu käivitamisele.

Alates 7. augustist sõidab Lux Express Tallinna ja Narva vahel taas kuni 10 korda päevas ning peatub kõikidel reisidel ka Sillamäel ning Jõhvis. Samuti taasavame alates 7. augustist Narva-Rakvere ning Rakvere-Tallinn suunalise bussiliikluse ning lisame Kohtla-Järvelt tulevatele sõitjatele ühendusi nii Tallinna kui ka Narva suunal. Suurim uudis on meil aga Narva elanikele ning külastajatele – alates 7. augustist peatuvad meie bussid Narva keskmes Fama kaubanduskeskuse ees.

Laupäeval, 8. augustil kell 12:00 algaval üritusel anname avalöögi ka Lux Expressi ja Narvas palavalt armastatud Narva Transi jalgpallimeeskonna koostööle. Kohapeal allkirjastavad Lux Expressi ja Narva Transi juhid sponsorleppe. Külalistel on võimalik kohtuda Narva Transi mängijatega, tutvuda Lux Expressi uusimate bussidega ning väärikaima isendiga meie ajalooliste busside kollektsioonis – Ziz 127 reisibussi maailma ainukese taastatud eksemplariga. Lisaks silmailule pakume kohaletulnuile võimalust minna ajaloolise bussiga ka tasuta lõbusõidule.

Lux Express rõõmustab lapsi ja teisi rõõmsameelseid külalisi õhupallidega ning kohapeal loosime välja tasuta pileteid Lux Expressi bussireisidele võitjate poolt vabalt valitud ajal. Kellel sel korral õnn ei naerata, saab parima hinnaga pileti Lux Expressi veebilehelt luxexpress.eu. Üritus on kõikidele tasuta.

Kohtumiseni Narvas!