luxexpress, site logo

Muudatused PINS kaardiga seoses

Alates 2021. aastast lõpetab Lux Express koostöö PINS kliendikaardi programmiga.

Kliendikaartide tasemed on külmutatud 31.10.2020 seisuga.

Vaheta PINS punkte Lux Expressi reisideks kuni oktoobri lõpuni  

Veel on võimalik kogutud PINS punktide eest lunastada Lux Expressi reise. Selleks mine spend.pinsforme.com/et/lux-express.html, vali sobiv kingitus ja seejärel saadetakse sinu e-mailile vautšer, mille saad vahetada luxexpress.eu lehel piletiks.

Oleme Lux Expressi kliendiprogrammi tervikuna uuendamas ja sellest teavitame reisijaid aasta lõpus.

PINS soodustus Lux Expressi piletite ostmisel kehtib aasta lõpuni, punkte saad kasutada oktoobri lõpuni

Kuna PINS lojaalsusprogramm soovib muutuda Baltikumi lennureisijate suurimaks lojaalsusprogrammiks, siis alates 1. jaanuarist 2021 ei anna PINS kaart soodustust Lux Expressi piletite ostmisel. Kõik juba kogutud punktid jäävad PINS kontole alles ja konto ise jääb aktiivseks. Edaspidi on võimalik koguda PINSe airBalticu lendudelt, hotellibroneeringutelt ja muudelt reisiteenustelt ning vahetada neid huvipakkuvate reisiauhindade vastu. Lux Expressi veebipoes annab PINS soodustuse, kuid uusi punkte enam koguda ei saa.  

Bussist ostetud piletile PINS soodustus ei kehti

Pileti ostmine bussist on vähenenud aastaid ja sellest tulenevalt oleme oma fookuse pööranud Lux Expressi mobiilirakenduse ja teiste uute ning mugavamate lahenduste arendamisele. Digitaalsed lahendused on tulevikku vaatavad ja loodud eesmärgiga, et Lux Expressiga reisimine oleks nauditav piletiostust alates.

Lux Expressi bussidesse saab siseneda ainult elektroonilise- või paberpileti alusel

Meie bussides on kasutusel uued terminalid, et reisijate sisenemine oleks lihtsam ja kiirem - näita bussijuhile oma piletil olevat QR koodi. QR-põhine piletite tuvastamine on äärmiselt tavapärane laeva- ja lennureiside puhul, samuti kasutavad seda laialdaselt näiteks kinod. Seega on QR kood ja selle skaneerimine tõenäoselt valdavale osale meie reisijatest varasemalt tuttav ja käepärane. Loodame, et muudatused saavad kiiresti harjumuspäraseks.

Uus piletikontrollimise lahendus tuleneb asjaolust, et varasemalt oli kasutusel 7 erinevat viisi, kuidas reisija sai oma sõiduõigust tõendada. See tähendas teatud juhtudel ebamõistlikult suurt ajakulu ja see omakorda põhjustas busside hilinemist ning kaasreisijate pahameelt.

Veelgi olulisem on aga see, et uue lahendusega saame hakata pakkuma eelmüügist istekoha numbri valikut ka vahepeatusest reisijale, näiteks Vana-Pääskülast või Narva Tempo peatusest reisi alustajale.

Ühtlasi teavitame, et oleme lõpetanud bussist taksotranfeeri teenuse müügi, kuna esines liiga palju olukordi, kus taksot sooviti tellida bussijuhilt sõidu ajal, mis ei ole kindlasti reisi turvalisuse seisukohalt hea lahendus. Soovitame edaspidi transfeeri teenuse soetada Lux Expressi veebilehelt juba bussipiletit ostes.

Vabandame võimalike ebameeldivuste pärast, kui muudatused esialgu tülikad tunduvad.