luxexpress, site logo

Peetri ja Mõigu elanikud saavad Tartu ja Viljandi bussile mugavalt Mõigu peatusest

5 min

1. maist muutus suure hulga Tallinn-Tartu ning Tallinn-Viljandi reiside sõiduplaan, kus lisandus peatus Mõigu – seda nii linnast väljuval suunal kui ka siseneval suunal.

Tallinna ääres, Peetri Selveri läheduses asuva bussipeatuse lisamine sõiduplaanidesse teeb Tartusse liiklemise oluliselt mugavamaks paljudele Mõigu ja Peetri kandi ning Rae valla elanikele, kes seni pidid bussi peale minema Tallinna bussijaamas või Tallinna lennujaama peatuses. See muudatus säästab oluliselt reisijate aega, kuna nüüd ei pea enam kesklinna sõitma.

„Töötame iga päev selle nimel, et tuua peatusi linnades inimestele lähemale ning vältida asjatut ajakulu kesklinna bussijaama sõitmisel, eriti arvestades hetkel keerulist situatsiooni pealinna liikluses,“ rõhutas Lux Expressi Eesti ärijuht Ingmar Roos.

Mõigu peatus on sees kõigil Tallinn-Tartu liini reisidel, välja arvatud Tallinn-Tartu suunal 9.00, 20.00, 22.00, 23.00 ja Tartu-Tallinn suunal 9.00, 17.00, 17.30 ja 19.00 reisidel, kuhu lisandub Mõigu peatus lähikuudel. 

Mõigu peatuse sõiduplaaniga saab tutvuda luxexpress.eu lehel lisades reisiotsingus lähte- või sihtkohaks Mõigu.