KINO ALGAB BUSSIS - Lux Expressiga Pimedate Ööde Filmifestivalile!

Aeg on end valmis seada, sest 27. Pimedate Ööde Filmifestival tuleb taas! Juba aastaid on Lux Express uhkusega Pimedate Ööde Festivali bussipartner! 

Juba aastaid tagab Lux Express festivalikülaliste muretu kohalejõudmise Lätist ja Leedust. Suure rõõmuga sõidutame PÖFFi toimumiskohtadesse ka kõik suurimad fännid igast Eestimaa nurgast, kuhu Lux Expressi bussiliinid ulatuvad. 

Sel aastal vallutab PÖFF kinod Tallinnas, Tartus ja Ida-Virumaal 3.-19. novembril! Vali endale eelistatud piirkond, koosta kodulehel personaalne filmiprogramm ning naudi Põhja-Euroopa suurimat filmipidu! 

Pöffihuntidel on novembris siseriiklikel liinidel edasi-tagasi piletiga reisimine 40% soodsam! Tavapärane esmaspäevast-neljapäevani kestev kampaania kehtib novembris kõigil nädalapäevadel, muutes reisimise veelgi lihtsamaks ning taskukohasemaks! Pileteid saab soetada luxexpress.eu lehel või mobiiliäpist. 

Reis möödub märkamatult meediaekraanide seltsis, mis sisaldavad üle 300 põneva filmi. Naudi reisi ajal tasuta kuumi jooke ja lihtsalt puhka!

 Tutvu festivaliga siin: www.poff.ee 

Kohtumiseni ratastel kinos!