Lux Express on Eesti Top Tööandja

CV-Online Estonia / CV.ee korraldatud uuringu tulemustel on Lux Express juba teist aastat Transpordi ja logistika valdkonna parim tööandja!

“Ettevõttena toimetame selliselt, et klient tuleb alati tagasi ja meie töötajad on uhked, et töötavad Lux Expressis,” ütles Lux Expressi töösuhete spetsialist Natalja Afanasjeva. “Peame oluliseks töötajate rahulolu, keeruliste aegade ühiselt seljatamist ning teineteise toetamist. Töötajad on ettevõtte saadikud - kui reisijaid tervitab sõbralik bussijuht, kes tunneb uhkust juhtida just Lux Expressi bussi, siis ettevõttena oleme õigel teel ja usume, et oleme ka tööandjana atraktiivsed,” lisas Afanasjeva.

Tänasel tööturul on väga oluline oma valdkonnas eristuda - pakkuma kliendile esmaklassilist reisikogemust, tunnustama ja hoidma oma töötajaid, austama konkurente ning olema oma valdkonnas eestvedaja.

Top Tööandjad transpordi ja logistika sektoris on:

  1. koht Lux Express Estonia AS
  2. koht DPD Eesti AS
  3. koht Tallink Grupp AS
  4. koht Itella Estonia OÜ
  5. koht Eesti Post AS
  6. koht Alexela Logistics AS
  7. koht DHL Express Estonia AS
  8. koht Tallinna Lennujaam AS
  9. koht Eesti Liinirongid AS
  10. koht AS Tallinna Linnatransport

TOP Tööandja uuringut viib läbi tööportaal CV-Online Estonia. Käesolev uuring viidi läbi 2021. detsembrist kuni 2022. aasta jaanuarini. Kõikide tulemustega saad tutvuda CV-Online Estonia kodulehelt.