luxexpress, site logo

Lux Express hakkab Paidest ja Türilt pealinna sõitma

5 min

Alates 1. jaanuarist avab Lux Express uue bussiliini nr 135 Tallinn – Paide – Türi – Viljandi, hakates esmakordselt peatuma Paides ja Türil tehes iga päev kummaski suunas kaks reisi.

Lux Expressi bussid hakkavad Paides peatuma bussijaamas, Türil aga keskväljakul asuvas Türi bussipeatuses. Lisaks Paidele ja Türile on uuel bussiliinil peatused ka Säreveres, Oisul, Võhma ristis ning liini lõpp-peatuseks on Viljandi bussijaam.

Lux Expressi Eesti ärijuht Ingmar Roos avaldas heameelt, et ka pandeemia ajal on Lux Expressil võimalik ühendada uusi linnu Tallinnaga. „Loodan, et Lux Express saab Järvamaal sooja vastuvõtu osaliseks, kuna meie bussid on tõesti mugavad. Pakume oma reisijatele bussis kvaliteetaja veetmise võimalust, kas siis puhates, meediaekraanidelt filme nautides või tööd tehes – kõik vajalikud tingimused on meie bussides selleks loodud„ lisas Roos.

Tallinn – Paide – Türi – Viljandi sõiduplaan, iga päev kaks korda päevas:

 

Lux Expressis kehtivad soodustused: eakad al 60 a -40%, laps kuni 16 a -40%, noor kuni 26 a -26%, eelkooliealised lapsed, puudega kuni 16-aastased lapsed, sügava puudega 16-aastased ja vanemad isikud ning raske või sügava nägemispuudega isikud ning tema saatja sõidavad tasuta.