luxexpress, site logo

Lux Express avab Tallinn-Peterburi ööliini

5 min

Suve hakul taasavatud Tallinn-Peterburi bussiliin on reisijate seas nii populaarne, et Lux Express avab 2. septembrist lisaks mugava ööliini, mis väljub mõlemas suunas esialgu kolm korda nädalas.

Uus ööliin väljub Tallinnast kolmapäeviti, reedeti ja pühapäeviti kell 23.00 ning Peterburist teisipäeviti, neljapäeviti ja laupäeviti kell 23.15. Reis kestab 7 tundi ning selle aja sisse on arvestatud peatused Narvas ja Tallinnas Mustakivis. Kuna huvi reisijate seas on suur, siis on piletite müük 2. septembrist alustavale ööliinile avatud juba tänasest nii Lux Expressi kodulehel kui ka mobiiliäpis, kus saab juba ostetud pileteid hiljem vajadusel ka mugavalt muuta.

Osta pilet siit

Piletite hinnad Tallinn-Peterburi liinile algavad 13 eurost. Sarnaselt Eesti siseliinidele kehtib siingi 26% soodustus noortele, kel vanust kuni 26 aastat. Viimasega soovib bussifirma toetada noori, et linnadevaheline reisimise oleks neile kättesaadavam kõikidel kodu- ja välismaistel liinidel, kus sõidavad Lux Expressi bussid.

Lux Expressi rahvusvahelise ärijuhi Rait Remmeli sõnul on nende ettevõtte üks prioriteet alati olnud klientide mugavus, millest lähtuvalt sündis ka ööliini idee. “Kui me Tallinn-Peterburi liini pärast rohkem kui aastapikkust koroonast tingitud pausi avasime, siis saime tagasisidet paljudelt inimestelt, kes liiguvad kahe linna vahel töö asjus. Nad andsid märku, et hilisõhtul ühest linnast väljuv ja hommikul teise linna saabuv ööreis oleks neile mugavam ja aitaks kokku hoida nende aega,” lausus Remmel. “Sellisele konstruktiivsele koostöösoovile tulime hea meelega vastu ja kui nõudlus peaks veelgi kasvama, siis paneme praegu kolm korda nädalas väljuvad ööbussid käima igal ööl.”

Ööreiside lisandumise järel teeb Lux Express oma mugavate bussidega Tallinn-Peterburi liinil kokku 34 reisi nädalas. Liini populaarsusest kõneleb fakt, et keskmiselt on reiside täituvus 70%, kuid ennekõike nädalavahetustel on reisid sageli välja müüdud.

Lux Express tuletab meelde, et kehtivate piirangute tõttu peab Venemaale reisimine olema põhjendatud.