luxexpress, site logo

Lisaiste privaatsemaks reisimiseks

Nüüd saad koos Lux Expressi bussipiletiga osta lisaistme enda koha kõrvale, et tagada privaatsus kogu reisi jooksul.

Uuel nädalal jõuab Lux Express Eesti-sisese sõidumahuga peaaegu pooleni sellest, millega opereerisime enne eriolukorra algust. Jälgime reisijate hulka igapäevaselt ja võimalusel lisame uusi väljumisi pigem varem kui hiljem.

Mugavaks reisimiseks tuleb tunda end ohutult. Selleks, et saaksid soovi korral privaatsemalt reisida, oleme loonud võimaluse osta tavapileti juurde lisaiste. See tähendab, et tasudes lisaks 50% tavapileti hinnast, saad enda koha kõrvale vaba istme.

Lisaistet saab osta Standard istekoha kõrvale, mitte Lounge'is. Lounge'is saad soovi korral ja vabade kohtade olemasolul valida üksiku istme.

Lisaistme ostmiseks tuleb luxexpress.eu lehel: 

  1. valida soovitud marsruut ja kuupäev,
  2. märkida reisijate arvuks 2,
  3. ühele reisijale valida tavapilet ning teisele reisijale lisaistme 50% soodustus,
  4. ja pärast seda valida kõrvuti asetsevad istekohad.

Tavapileti juurde ostetud lisaiste annab sõiduõiguse ainult ühele inimesele. Kuna bussijuht kontrollib iga reisija piletit, siis lisaistme soodustusega sõpra kaasa võtta ei saa. Samas, kui reisid koos kaaslasega ja soovite kõrvuti istuda, tuleb mõlemal reisijal siiski osta tavapiletid.

Lisaks oleme reisijate ja bussijuhtide ohutuse tagamiseks paigaldanud igasse bussi uste juurde desinfitseerimisvahendid. Puhastame bussi üldkasutatavad pinnad pärast iga reisi ja kõikides bussides on näomaskid, mida vajadusel bussijuhilt küsida saab.

Avaldatud 16 mai 2020 
Täiendatud 16.06.2022: Lux Express lõpetas lisaistmete müügi