Lux Express teeb jaaninädalal üle 40 lisareisi

Ainuüksi jaanipäeva nädalal lisab Lux Express oma sõiduplaanidesse 42 lisareisi, pakkudes reisijatele 2352 täiendavat istekohta, et rahuldada suuremat nõudlust. Lisareisid toimuvad eelkõige Tallinn-Pärnu ja Tallinn-Tartu liinidel. Oluline on märkida, et mais ja juunis on Lux Express raudteeremondist tingitud häirete ja reisijatevoo teenindamiseks lisanud Tallinn-Tartu liinile kokku ligi 90 reisi, mis moodustavad üle 4000 istekoha.

Lux Expressi juhatuse liige Ingmar Roos ütles, et Lux Express soovib alati pakkuda oma reisijatele parimat võimalikku teenust: „Loodame, et lisareisid aitavad leevendada nõudlust ning võimaldavad kõigil soovijatel mugavalt ja turvaliselt sihtkohta jõuda.“ Roos täpsustas, et kuigi Lux Express lisas pühade-eelsetele ja -järgsetele kuupäevadele üle 2300 istekoha, on jaanipäevaaegne nõudlus väga suur ning paljud reisid on juba välja müüdud. Roos rõhutas, et kellel on plaanis suvel mõnda suurüritust väisata, peaks bussipiletid juba varakult ära ostma: „Sellisel juhul on koht kindlustatud ning bussifirmal on võimalik planeerida lisareise. Ja kui plaanid peaksid muutuma, saab pileteid ka ümber vahetada või tagastada.“ 

Kui keegi on hetkel juba soovitud bussipiletitest jaanipäevaaegsele reisile ilma jäänud, tasub kindlasti luxexpress.eu lehel pilk peal hoida, kuna iga reisi puhul tuleb ette ka tagastusi ning tagastatud istekohad pannakse automaatselt uuesti müüki.

Alates 15. juunist avas Lux Express ka suvise liini Tartu ja Kuressaare vahel ning lisas Tallinna-Kuressaare liinile suveks täiendavaid väljumisi. Lisaks täiendustele Kuressaare liinidel hakkasid 15. juunist sõitma ka Tallinna-Haapsalu liini suvised lisaväljumised.

KURESSAARE

  • Tartu-Kuressaare 9.20-15.05, iga päev

  • Kuressaare-Tartu 16.55-22.30, iga päev

  • Tallinn-Kuressaare 9.55-13.40, iga päev

  • Kuressaare-Tallinn 15.35-19.20, iga päev

HAAPSALU

  • Tallinn-Haapsalu 15.15-16.55, iga päev

  • Haapsalu-Tallinn 20.00-21.40, iga päev

Lux Express on alati pühendunud oma reisijate teenindamisele ja püüab parimal viisil rahuldada kasvavat nõudlust, pakkudes mugavaid ja usaldusväärseid reisimisvõimalusi kogu suve jooksul. Lisaks väljumiste arvu suurendamisele, töötab Lux Express pidevalt ka oma teenuste kvaliteedi parandamise nimel. Lux Expressi reisijad saavad nautida ka tasuta WiFi-ühendust, meelelahutussüsteeme ja kohvi ning teed, mis muudavad reisimise veelgi meeldivamaks.