Igale noorele 26% soodustust

Alates 1. juunist pakume kõikidele kuni 26 aastastele (k.a) 26% soodustust.

Juuni esimest päevast alates  ei kehti enam LHV Noortekaardi omanikele 30% allahindlus, selle asemel pakume kõikidele kuni 26 aastastele (k.a) 26% soodustust. Enam pole vajalik olla panga klient, vaid lihtsalt noor. Lihtne.

See tähendab, et kuigi LHV Noortekaardi omanikele on alates 1. juunist saadav soodustus väiksem kui varasemalt, suureneb kõigile noortele mõeldud soodustus 16% võrra. Loodame, et varasemalt Noortekaardi soodustust saanud reisijad mõistavad Lux Expressi soovi luua universaalne pakkumine kõikidele kuni 26 aastastele (k.a) reisijatele.

Lisaks laialdasemale noortesoodustusele on ka kõik reisijad meie püsikliendid, sest iga kümne tava- või mugavusklassis tehtud reisi eest kingime ühe tasuta pileti. Meie uue püsikliendiprogrammi ja piletiklasside kohta leiad rohkem infot siit.

Tuletame siiski meelde, et noortesoodustusega ostetud pileti puhul tuleb olla valmis, et bussijuht palub sinul oma vanust tõestada. Selleks puhuks palun dokument alati kaasa võtta.

Soodustus kehtib kõikidest müügipunktidest ostes, samas tasub meeles pidada, et parima piletihinna saad alati luxexpress.eu lehelt.