luxexpress, site logo

ERAKORDNE võimalus – retrobussiga Narva toidulaadale!

5 min

Retro on moes! Ikarus 255 viib 28. mail degusteerimislaadale Narva Maitsed, kus pakuvad imemaitsvaid roogasid Ida-Virumaa parimad restoranid ja kohvikud.

Degusteerimislaat Narva Maitsed toimub 28.05 kell 12.00-15.00 Narva jõe kaldal,  maalilisel Joaoru puhkealal, aadressil Raja 5. Kohal on kogu Ida-Virumaa parimad restoranid ja kohvikud, kes võitlevad omavahel kõige maitsvama ja ilusama roa valmistaja tiitli eest.

Üks kupong = 1 degusteerimisportsjon ja selle maksumus on 2 eurot. Hinna sees on lisaks kõhutäidisele ka võimalus võita uhkeid auhindu, mille panevad välja laada osalejad ja ürituse sponsorid.

Lisaks maitsvale kõhutäiele ei puudu päevast ka põnevad töötoad ja atraktsioonid lastele!

Tutvu üritusega SIIT!

Giidiga retrosõit Narva ja tagasi

Unikaalne võimalus sõita Tallinnast Narva ja tagasi retrobussiga! Ikarus 255 viib huvilised Narva Maitsed degusteerimislaadale. Ikarus 255 bussi hüüdnimeks on "Akvaarium", sest buss on väga kandiline, ning reisijad näevad bussist nii maailma, kui saavad näidata ka ennast maailmale. Retrobussiga saad tutvuda lähemalt Timeless kodulehel.

Ikarus 255 retrobuss on suurepärane valik giidiga sõiduks. Buss teeb Tallinn-Narva suunal vahepeatuse Sillamäel, kus reisijuht tutvustab linna ajalugu ning saab teha pilte maagilisel Sillamäe Mere puiesteel.

Erireis toimub vaid 28.05!

Sõidugraafik:

Tegemist ei ole liinireisiga. Lõppsihtkohaks on Joaoru peatus, kust algab Narva Maitsed toidulaat.

Piletid erireisile saab osta ainult Lux Expressi veebilehelt või mobiiliäpist. Retrosõidu pileti ostmiseks vali reisiotsingus vastavad peatused ning vali väljumisajaks 28.05. Reisi hinnaks on 10,90€ ning kehtivad kõik Lux Expressi Eesti siseliinide soodustused v.a. lemmiklooma pilet ja lisaiste.

Reisiotsingus on retrobussi väljumine selline

Giidiga Narva linna tuur retrobussis

Erakordne võimalus teha retrobuss Ikarus 255-ga Narva linna tuur! 28.05 toimub kaks linnatuuri retrobussiga! Ekskursioon viib reisijad ajaloolisesse Kreenholmi piirkonda. 

Tuuri algus- ja lõppkohaks on Joaoru Puhkeala. Pileti hinnaks on 3 eurot ning alla 15-aastased lapsed osalevad tasuta. Tasumine toimub kohapeal sularahas.

Kell 13-14.30 toimub eestikeelne Narva linnaekskursioon, mida viib läbi giid Denis Bjorkland. 

Kell 15.30-17.00 toimub eesti ja venekeelne linnaekskursioon, mida viib läbi Narva linnapea Katri Raik.

Ekskursioonile saad end registreerida SIIT.

NB! Registreerimine on avatud kuni vabu kohti on. Iga tuuri maksimaalne osalejate arv on 30 inimest