Alates 18. juunist saab Lux Expressiga Hiiumaale

Veel enne jaanipäeva, 18. juunil avas Lux Express otseühenduse Tallinna ja Kärdla vahel. Tegemist on ühega kolmest uuest sihtkohast, millega Lux Express oma reisijaid käesoleval suvel rõõmustab.

Tallinnast Kärdlasse saab sõita igal hommikul kell 09.30 ning Kärdlast tagasi pealinna kell 15.00 pärastlõunal. Hiiumaal on lisaks Kärdla bussijaamale reisijatel võimalus nii bussile tulla kui ka maha minna Kärdla keskväljakul, Tubalas, Käinas, Vaemlas, Suuremõisas ja Heltermaal.

Kärdla liini teenindab Lux Express samasuguste 56-kohaliste kõigi mugavustega bussidega nagu ka enamikku ülejäänud Eesti liinivõrku. Bussides on tualett, istmete seljatagustes olevad personaalsed meediaekraanid, tasuta soojade jookide võimalus, traadita internet, konditsioneer.

Reisile on võimalus kaasa võtta ka oma kaherattaline sõber. Rattapilet on reisijale tasuta ning seda saab praegu koos tavapiletiga osta vaid Lux Expressi kodulehelt luxexpress.eu. Kuna busside pagasiruumide suurus on siiski piiratud, saab igale reisile broneerida kuni viis jalgratta kohta. Lisaks on igas bussis ka jalgrattaümbrised, et kaitsta nii kaherattalist kui ka muud pagasit.