luxexpress, site logo

Alates 1. jaanuarist muutub Lux Expressi Viljandi liini sõiduplaan

5 min

Alates 1. jaanuarist avab Lux Express uue bussiliini nr 135 Tallinn – Paide – Türi – Viljandi ning sellega seoses muutuvad busside väljumisajad.

Hommikune Lux Expressi buss hakkab Viljandist väljuma kl 7.30 (senise 7.45 asemel) ning lõunane väljumine asendub pärastlõunasega kl 15.30 (enne 13.00). Tallinna bussijaamast on uued väljumisajad kl 11.00 ja kl 18.00.

Lux Expressi Eesti ärijuhi Ingmar Roosi sõnul ajendas ettevõtet sõiduplaani muutma reisijatelt laekunud tagasiside: „Korraldasime oktoobris veebiküsitluse, uurides Viljandi elanike eelistusi nii väljumisaegade kui ka marsruudi osas ning tegime muudatused nendest lähtuvalt.“

Uue bussiliini tulekuga ning vana Tallinn-Viljandi liini (nr 134) sulgemisega ei teeninda Lux Express 1. jaanuarist enam Imavere ja Kurla bussipeatusi. Tallinn – Paide – Türi – Viljandi liini peatused on järgmised: Tallinna bussijaam, Tallinna lennujaam, Paide bussijaam, Türi keskväljak, Särevere, Oisu, Võhma rist ning Viljandi bussijaam. Rohkem infot kõigi väljumisaegade kohta leiab Lux Expressi kodulehelt luxexpress.eu.