Aasta Bussijuht: teenindusoskuse TOP 3

Aasta Bussijuht konkurssi teenindusoskuse esikolmik on Rünno Kask, Alar Kattai ja Üllar Pahovski

Esimestel kuudel hinnati bussijuhtide tegevust nende tavapärase igapäevatöö käigus ning konkursil osalesid automaatselt kõik ettevõtte Eesti liinivõrgu bussijuhid. Teenindusoskuse kohta koguti reisijatepoolset tagasisidet paljude erinevate kanalite – klienditeeninduse, sotsiaalmeedia, kodulehe ja bussides paiknevate individuaalsete meediaekraanide kaudu.  

Kiitusi koguti 2021. a juulist käesoleva aasta jaanuari lõpuni ning enim kiitusi said reisijatelt suurepärased klienditeenindajad Rünno Kask, Alar Kattai ja Üllar Pahovski.

RÜNNO

Rünno töötab Luxis al. 27.09.2016. Kriisi ajal perioodil 01.05.2020-30.06.2021 Rünno oli nõus SEBE-s sõitma ja alates 01.07.2021 on Luxis tagasi. Rünno on Pärnu mees ja ka ta isa on bussijuht. Rünno on hästi sõbralik ja abivalmis juht.

Klientide saadetud kiitus Rünnole:

“Väga viisakas ja sõbralik, abivalmis ja hooliv, ülimalt meeldiv, igati tore, mega abivalmis,”

“Rõõmsameelne, suure südamega bussijuht, on tunda, et Rünnole meeldib tema töö, pakub abi ja mõtleb kaasa.”

“Sõbralik, abivalmis,väga tore reis oli. Arvestades teeolusid oli juht tasemel😊 ”

“Oli näha ,et inimene teeb tööd hingega.”

ALAR

Alar töötab Luxis al. 01.02.2014. Elab Tartumaal. Mängib akordioni ja jookseb ka. Alar on väga hooliv ja abivalmis. Alar naudib oma tööd, mida ka reisijad märkavad. Alar saab regulaarselt kõige rohkem kiitusi klientidelt.

Klientide saadetud kiitus Alarile:

“Alar on tore, sõbralik ja viisakas bussijuht, tema muhe jutt teeb tuju heaks.”

“Väga vahva ja hoolikas bussijuht. Nii Tallinnast lahkudes antud info kui ka Tartusse saabudes antud info oli erakordset lahedasti edastatud ja pika päeva lõpuks tegi tuju väga heaks.”

ÜLLAR

Üllar Pahovski töötab Luxis al. 16.04.2019, elab Põlvas. Bussijuhi karjääri alustas SEBE-s al. 04.2016 Tartu linnaliinis (enne Põlvasse kolimist elas Tartus). Üllar ise on öelnud tööle kandideerides nii „Soovin oma suhtumisega muuta inimeste päeva kasvõi kübekese võrra ilusamaks“. Seda ta ka teeb! Üllar on väga abivalmis, sõbralik ja vastutulev. Ta on „Elu Sõna Kogudus“ koguduse liige ja noortejuht. Samuti on ta fotograafia huviline, igal vabal hetkel pildistab busse, sellest on ta rääkinud ka Timeless podcastis.

Klientide saadetud kiitus Üllarile:

“Alati abivalmis ja lahke, kohusetundlik, sõbralik, hea bussijuht. Pole ammu sõitnud, aga pärast tänast sõidaks kindlasti veel! Jagab asjakohast infot ja on sõbralik.” 

 

Fotograaf: Tanel Meos

Bussijuhti saad kiita täites tagasiside vormi.